'Kumpulan Dongeng Basa Sunda'

KUMPULAN DONGENG BASA SUNDA

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 19:00:00 GMT

Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi, Kecamatan Bojongmangu, Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang.

Read More »

KUMPULAN DONGENG BASA SUNDA: Cipeucang

Posted by Berita Terpopuler on Sun, 12 Oct 2014 10:48:00 GMT

Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi, Kecamatan Bojongmangu, Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang.

Read More »

Kumpulan Dongéng Basa Sunda | Kampung Ciburuan [KC]

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 05:17:00 GMT

Ieu blog dieusi ku sababaraha rupa dongéng anu osok didongéngkeun di masarakat atawa urang Sunda. Sanajan sawaréh dongéngna bisa disebutkeun ngan ukur ...

Read More »

Kumpulan sajak - Wikipédia

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 01:57:00 GMT

1 Buku Kumpulan Sajak Sunda; 2 Penerbitan Buku Kumpulan Sajak; 3 Rujukan; 4 Tingali

Read More »

Dongéng - Wikipédia

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 00:38:00 GMT

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh ...

Read More »


Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Kumpulan dongeng basa sunda, Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di kabupaten bekasi, kecamatan bojongmangu, desa sukamukti aya hiji lembur nu ngarana cipeucang.. Kumpulan dongeng basa sunda: cipeucang, Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di kabupaten bekasi, kecamatan bojongmangu, desa sukamukti aya hiji lembur nu ngarana cipeucang.. Kumpulan dongéng basa sunda | kampung ciburuan [kc], Ieu blog dieusi ku sababaraha rupa dongéng anu osok didongéngkeun di masarakat atawa urang sunda. sanajan sawaréh dongéngna bisa disebutkeun ngan ukur.

Kumpulan sajak - wikipédia, 1 buku kumpulan sajak sunda; 2 penerbitan buku kumpulan sajak; 3 rujukan; 4 tingali. Dongéng - wikipédia, Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. ilaharna dongéng téh. Urang sunda kamarana?: dongeng sunda, Sakabeh naskah dina dongeng sunda, make gaya realismeu, konvensional, malah aya nu ngadeukeutan kana sastra klasik.

Contoh cerita dongeng bahasa sunda sangkuriang, Infoter-baru.blogspot.com - info terbaru 2012, setelah pada artikel postingan sebelumnya membahas mengenai carpon bahasa sunda singkat artikel kali ini. Rubber | kumpulan humor terbaru - blogspot.com, A pretty blonde woman is driving down a country road in her new sports car when something goes wrong and it breaks down. luckily, she happens to be near a. Gaya basa dina basa sunda | danghyang sanghyang rahsa, Gaya basa nya éta rakitan basa (kalimah) nu dipaké sangkan nimbulkeun pangaruh (éfék) anu leleb karasana ka nu maca atawa nu ngadangukeun, ku jalan.

Referensi:
  • dongengbasasunda.blogspot.com
  • dongengbasasunda.blogspot.com
  • ciburuan.wordpress.com

Malam-malam, Jokowi Marahi Wartawan

Posted by on October 24, 2014

TRIBUNNEWS.COM, JAKARTA – Presiden Joko Widodo (Jokowi) tiba-tiba menggelar konferensi pers di pintu samping Istana Merdeka, Jakarta, Kamis (23/10/2014) sekitar pukul 22:15 WIB. Wakil presiden Jusuf Kalla (JK) dan mantan deputi tim transisi Jokowi-JK Kristiyanto ikut mendampingi. Awak media yang sudah menunggu dua jam di ruang wartawan, harus tergesa-gesa berlari dari kompleks istana negara menuju [...]

Continue Reading

Gayatri Wailissa, putri Ambon yang kuasai 14 bahasa tutup usia

Posted by on October 24, 2014

MERDEKA.COM. Indonesia baru saja kehilangan generasi muda berbakat. Gayatri Wailissa, putri Ambon yang menguasai 14 bahasa menutup usianya tadi malam, Kamis (23/10). “Gayatri, Kick Andy Young Hero 2014, putri Ambon yang menguasai 14 bahasa, telah wafat hari ini. Mari sampaikan doa untuknya,” tulis akun Facebook Kick Andy Show seperti dikutip merdeka.com, Jumat (24/10). Berdasarkan informasi [...]

Continue Reading

You might also likeclose