'Kumpulan Dongeng Basa Sunda'

KUMPULAN DONGENG BASA SUNDA

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 19:00:00 GMT

Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi, Kecamatan Bojongmangu, Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang.

Read More »

KUMPULAN DONGENG BASA SUNDA: Cipeucang

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 15 Oct 2014 13:43:00 GMT

Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi, Kecamatan Bojongmangu, Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang.

Read More »

Kumpulan Dongéng Basa Sunda | Kampung Ciburuan [KC]

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 15 Oct 2014 07:02:00 GMT

Ieu blog dieusi ku sababaraha rupa dongéng anu osok didongéngkeun di masarakat atawa urang Sunda. Sanajan sawaréh dongéngna bisa disebutkeun ngan ukur ...

Read More »

Kumpulan sajak - Wikipédia

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 01:57:00 GMT

1 Buku Kumpulan Sajak Sunda; 2 Penerbitan Buku Kumpulan Sajak; 3 Rujukan; 4 Tingali

Read More »

Dongéng - Wikipédia

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 13 Oct 2014 00:38:00 GMT

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh ...

Read More »


Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Kumpulan dongeng basa sunda, Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di kabupaten bekasi, kecamatan bojongmangu, desa sukamukti aya hiji lembur nu ngarana cipeucang.. Kumpulan dongeng basa sunda: cipeucang, Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di kabupaten bekasi, kecamatan bojongmangu, desa sukamukti aya hiji lembur nu ngarana cipeucang.. Kumpulan dongéng basa sunda | kampung ciburuan [kc], Ieu blog dieusi ku sababaraha rupa dongéng anu osok didongéngkeun di masarakat atawa urang sunda. sanajan sawaréh dongéngna bisa disebutkeun ngan ukur.

Kumpulan sajak - wikipédia, 1 buku kumpulan sajak sunda; 2 penerbitan buku kumpulan sajak; 3 rujukan; 4 tingali. Dongéng - wikipédia, Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. ilaharna dongéng téh. Urang sunda kamarana?: dongeng sunda, Sakabeh naskah dina dongeng sunda, make gaya realismeu, konvensional, malah aya nu ngadeukeutan kana sastra klasik.

Contoh cerita dongeng bahasa sunda sangkuriang, Infoter-baru.blogspot.com - info terbaru 2012, setelah pada artikel postingan sebelumnya membahas mengenai carpon bahasa sunda singkat artikel kali ini. Rubber | kumpulan humor terbaru - blogspot.com, A pretty blonde woman is driving down a country road in her new sports car when something goes wrong and it breaks down. luckily, she happens to be near a. Gaya basa dina basa sunda | danghyang sanghyang rahsa, Gaya basa nya éta rakitan basa (kalimah) nu dipaké sangkan nimbulkeun pangaruh (éfék) anu leleb karasana ka nu maca atawa nu ngadangukeun, ku jalan.

Referensi:
  • dongengbasasunda.blogspot.com
  • dongengbasasunda.blogspot.com
  • ciburuan.wordpress.com

‘Jokowi Enggak Pantas Jadi Presiden’  

Posted by on October 22, 2014

TEMPO.CO, Bogor – Seorang warga Desa Bojongkoneng, Bogor, Waji, menilai Joko Widodo tak pantas jadi presiden. Bersama tiga rekannya yang sedang duduk-duduk di sebuah pos siskamling di Desa Bojongkoneng, Bogor, mereka mengaku sebagai pendukung setia calon presiden Prabowo Subianto. (Baca: Kepada Time, Jokowi Sebut Hal yang Membahayakannya) “Kami inginnya Pak Prabowo yang dilantik jadi presiden, [...]

Continue Reading

Xperia M2 Aqua dan E3 Turut Meramaikan Acara Perilisan Z3 di Indonesia

Posted by on October 22, 2014

TeknoUp.comTurut meramaikan acara peluncuran perangkat flagship Z3 di Indonesia, Sony juga mengikutsertakan smartphone dari keluarga lain yaitu Xperia M2 Aqua dan Xperia E3. Xperia M2 Aqua merupakan smartphone kedap air dari Sony yang berada di range harga lebih rendah dibanding jajaran smartphone flagship. Sedangkan Xperia E3 merupakan smartphone LTE dengan harga paling terjangkau namun tetap [...]

Continue Reading

You might also likeclose