'Cara Nak Lulus Kpsl N27'

Corat Coret Pink Ummi: Tips @ cara menjawab soalan KPSL (N27)

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 00:19:00 GMT

Hari nih PU nak share tips @ cara nak jawab soalan KPSL...Disebabkan semalam ada kawan kawan request PU bagi tips nak jawab soalan KPSL, so dengan penuh ...

Read More »

Kasihku buat Nabila: Exam KPSL N27? Alhamdulillah ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 22 Oct 2014 18:14:00 GMT

mama arra alisa said... Sekalung tahniah buat Ina... betul tu rezeki Nabila dan adiknya lah tuh.... Bukan senang nak lulus semuanya pada kali pertama ...

Read More »

Soalan KPSL N27 | haku punyer suke

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 07:43:00 GMT

lepas aku buat N3 soalan KPSL W27 hari tu..ada yang email tanya soalan KPSL N27.... Tanya cara nak jawab..kot2 la aku tau.... kihkihkih.... Awak tanya ...

Read More »

Keputusan KPSL N27 - Menuntut ILMU adalah WAJIB ke atas ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 22 Oct 2014 02:58:00 GMT

Soalan-soalan hanya disediakan untuk tahun 2012 sahaja. Ini kerana saya mengambil peperiksaan KPSL N27 pada tahun tersebut. Sehubungan dengan itu, semua ...

Read More »

Semak Keputusan Peperiksaan KPSL N27 - Yana Yassin

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 20:20:00 GMT

Semakan keputusan Peperiksaan KPSL N27 . Kebetulan tadi YY gatal duk buka web JPA . Tak sangka result dah keluar. So, cecepat masuk IC No nak tahu lah lulus ke tidok kan.

Read More »


Cara Nak Lulus Kpsl N27

Corat coret pink ummi: tips @ cara menjawab soalan kpsl (n27), Hari nih pu nak share tips @ cara nak jawab soalan kpsldisebabkan semalam ada kawan kawan request pu bagi tips nak jawab soalan kpsl, so dengan penuh. Kasihku buat nabila: exam kpsl n27? alhamdulillah, Mama arra alisa said sekalung tahniah buat ina betul tu rezeki nabila dan adiknya lah tuh. bukan senang nak lulus semuanya pada kali pertama. Soalan kpsl n27 | haku punyer suke, Lepas aku buat n3 soalan kpsl w27 hari tuada yang email tanya soalan kpsl n27. tanya cara nak jawabkot2 la aku tau. kihkihkih. awak tanya.

Keputusan kpsl n27 - menuntut ilmu adalah wajib ke atas, Soalan-soalan hanya disediakan untuk tahun 2012 sahaja. ini kerana saya mengambil peperiksaan kpsl n27 pada tahun tersebut. sehubungan dengan itu, semua. Semak keputusan peperiksaan kpsl n27 - yana yassin, Semakan keputusan peperiksaan kpsl n27 . kebetulan tadi yy gatal duk buka web jpa . tak sangka result dah keluar. so, cecepat masuk ic no nak tahu lah lulus ke tidok kan.. Hani eizat box's: contoh soalan n27 kpsl, Hello semua kat sini saya sediakan beberapa contoh soalan n27 kpsl untuk anda semua kepada yang nk amik exam bulan jun nanti bolehlah tengok contoh.

*: contoh soalan kpsl n27 (bab perintah am), Beberapa hari ni, saja update blog aku ni dgn soalan & jawapan kpsl n27. bukan kerana nak tunjuk pandai, tapi utk di kongsi bersama rakan2 pembaca yang. Www.penbiru.com: tips menjawab peperiksaan kpsl n27, Salam saya nak tanya rujukan buku yang mana paling baik untuk dijadikan rujukan untuk peperiksaan kpsl n27 ni saya dah beli buku undang-undang umum jilid ii. Soalan kpsl (bahagian 1 : kod 3001a), C) cik alia, pegawai tadbir n41 di jabatan kimia telah diarah oleh ketua jabatannya unutk membuat laporan mengenai satu kes keracunan seperti.

Referensi:
  • coratcoretpinkummi.blogspot.com
  • yongnoina.blogspot.com
  • miszsheyla.blogspot.com

Google-Oxford Kembangkan Kecerdasan Buatan  

Posted by on October 25, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Google mengembangkan riset artificial intelligence atau kecerdasan buatan dengan menggandeng enam akademikus bidang sains komputer dan teknik mesin dari Oxford University. “Google akan memberikan kontribusi yang nyata demi memastikan riset dan pengembangan kecerdasan buatan yang mampu meniru kecerdasan manusia,” tulis Google sebagaimana dikutip dari Reuters, Jumat, 24 Oktober 2014. Google juga membuat [...]

Continue Reading

AMI Award 2015, Apresiasi untuk Para Insan Musik  

Posted by on October 25, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Anugerah Musik Indonesia atau AMI Awards akan terus memberikan apresiasinya kepada karya musik musikus terbaik negeri ini. Hal tersebut diungkapkan dalam AMI Gathering for Record Labels, Members & Press di The Kasablanka Restaurant, Kota Kasablanka, Jakarta, Kamis, 23 Oktober 2014. Pertemuan ini dihelat sebagai bentuk apresiasi kepada semua pihak yang terus memberikan [...]

Continue Reading

You might also likeclose