'Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh'

OUR WONDERFUL SIMPLE LIFE: Restauran Halal di Ho Chi Minh ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 01:06:00 GMT

AUTO PUBLISH ::::: Hanya tinjauan akak sebelum pergi ke Ho Chi Minh. Tak payah nak survey bagaipun sebabnya akakni ikut kawan-kawan yang dah pernah pergi..

Read More »

jalan-jalan: Restoran Halal Di Ho Chi Minh City

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 01:35:00 GMT

Bagi mereka yang pertama kali ke Ho Chi Minh City, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. Ini di sebabkan Vietnam mempunyai penduduk muslim kurang ...

Read More »

~My CoLorFuL oF LiFe~: Tips Bercuti atau Melancong ke Bali

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 13:31:00 GMT

Salam kak..sebaik ada blog ke bali akk nie sonang sya nk pilih2 destinasi honeymoon ke sna pda 13hb jan 2014 nnt..nk tnya akk soklan sket hihi..

Read More »

~My CoLorFuL oF LiFe~: Tips Bercuti atau Melancong ke ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 03:08:00 GMT

untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudah..melainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman ...

Read More »

My Life....Alhamdulillah! !: Bercuti di Vietnam

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 21:32:00 GMT

berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt beli..sy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb ni..excited xsbr menunggu. Reply Delete

Read More »


Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh

Our wonderful simple life: restauran halal di ho chi minh, Auto publish ::::: hanya tinjauan akak sebelum pergi ke ho chi minh. tak payah nak survey bagaipun sebabnya akakni ikut kawan-kawan yang dah pernah pergi. Jalan-jalan: restoran halal di ho chi minh city, Bagi mereka yang pertama kali ke ho chi minh city, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. ini di sebabkan vietnam mempunyai penduduk muslim kurang. ~my colorful of life~: tips bercuti atau melancong ke bali, Salam kaksebaik ada blog ke bali akk nie sonang sya nk pilih2 destinasi honeymoon ke sna pda 13hb jan 2014 nntnk tnya akk soklan sket hihi.

~my colorful of life~: tips bercuti atau melancong ke, Untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudahmelainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman. My life.alhamdulillah! !: bercuti di vietnam, Berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt belisy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb niexcited xsbr menunggu. reply delete. Sweetmama: selamat sampai ho chi minh city, vietnam!, Alhamdullillah di ketika ini my son khair zaquan selamat sudah sampai ho chi minh city, vietnam berholiday bersama atok, nenek dan acik² diawah srnoknya.

Admya: tips bercuti ke bandung, Assalammualaikum lama dah rancang percutian ni, dari tahun lepas lagi.akhirnya sampai juga ke bandung. salah satu destinasi percutian terkenal di. Simple but perfect by cik 'puan' tqah: ho chi minh, Sampai di vietnam lebih kurang 940pm (waktu malaysia) kalau waktu tempatang br 840pm (vietnam lambat sejam dari malaysia same as bandung) masih sempat. Yunus badawi: ho chi minh city - syurga membeli belah, Aku dan famili berkesempatan bercuti ke ho chi minh city baru-baru ini. banyak tempat2 menarik telah kami kunjungi. selain ke tempat2 itu kunjungan ke hcm.

Referensi:
  • ikhlas-atilia.blogspot.com
  • mymiee.blogspot.com
  • meyahoney.blogspot.com

Gerindra Nilai Perpu UU Pilkada Bisa Merusak Sistem Tata Negara

Posted by on October 1, 2014

TRIBUNNEWS.COM, JAKARTA – Partai Gerindra bereaksi atas sikap presiden SBY yang mengeluarkan Peraturan Pemerintah Pengganti Undang-undang (Perpu) pemilihan kepala daerah. Anggota Dewan Pembina partai Gerindra Martin Hutabarat menilai hal itu akan merusak sistem ketatanegaraan Indonesia. “Karena Perpu itu dikeluarkan harus dengan alasan yang kuat,” kata Martin ketika dikonfirmasi, Selasa (30/9/2014). Alasan kuat yang dimaksud dimana [...]

Continue Reading

SBY Jawab Kemarahan Netizen di @SBYudhoyono  

Posted by on October 1, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Hampir sepekan para netizen di Twitter meluapkan kemarahan kepada Presiden Susilo Bambang Yudoyono. Mereka marah karena Presiden SBY dinilai plinplan dalam menentukan keputusan saat pembahasan Revisi Undang-Undang Pemilihan Kepala Daerah (Pilkada). Munculnya #ShameOnYouSBY, #ShameByYou, #ShameByYouAgainSBY, dan #WelcomeMrLiar yang sempat menjadi trending topic di Twitter selama beberapa hari setelah Dewan Perwakilan Rakyat mengesahkan [...]

Continue Reading

You might also likeclose