'Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh'

Tips Melancong or Bercuti ke Saigon @ Ho Chi Minh, Vietnam

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 05:27:00 GMT

2 ) Hotel Basicly hotel nie sangat subjektif la. Sebab ikut hawa masing2 kan. Ada yang nak murah, ada yang nak mahal. Ikut keselesaan katenya. But for me ...

Read More »

jalan-jalan: Restoran Halal Di Ho Chi Minh City

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 03:18:00 GMT

Bagi mereka yang pertama kali ke Ho Chi Minh City, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. Ini di sebabkan Vietnam mempunyai penduduk muslim kurang ...

Read More »

~My CoLorFuL oF LiFe~: Tips Bercuti atau Melancong ke ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 09:15:00 GMT

untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudah..melainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman ...

Read More »

::My §wÉèT L╣Fê::: Jalan - Jalan 2014 : Ho Chi Minh ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 13:32:00 GMT

Pilihan kami dalam Pakej Pelancongan di Ho Chi Minh City adalah Hotel Bertaraf 3 Bintang dan berdekatan dengan Cho Ben Thanh atau lebih dikenali ngan Ben ...

Read More »

My Life....Alhamdulillah! !: Bercuti di Vietnam

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 07:21:00 GMT

berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt beli..sy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb ni..excited xsbr menunggu. Reply Delete

Read More »


Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh

Tips melancong or bercuti ke saigon @ ho chi minh, vietnam, 2 ) hotel basicly hotel nie sangat subjektif la. sebab ikut hawa masing2 kan. ada yang nak murah, ada yang nak mahal. ikut keselesaan katenya. but for me. Jalan-jalan: restoran halal di ho chi minh city, Bagi mereka yang pertama kali ke ho chi minh city, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. ini di sebabkan vietnam mempunyai penduduk muslim kurang. ~my colorful of life~: tips bercuti atau melancong ke, Untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudahmelainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman.

::my §wÉèt l╣fê::: jalan - jalan 2014 : ho chi minh, Pilihan kami dalam pakej pelancongan di ho chi minh city adalah hotel bertaraf 3 bintang dan berdekatan dengan cho ben thanh atau lebih dikenali ngan ben. My life.alhamdulillah! !: bercuti di vietnam, Berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt belisy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb niexcited xsbr menunggu. reply delete. Bercuti di pulau redang (3h 2 m) | kembara sufi travel, Jom melancong ke “pulau redang, terengganu” bersama kembara sufi travel & tours sdn. bhd! harga yang kami nyatakan diatas ialah harga full package..

Yunus badawi: ho chi minh city - syurga membeli belah, Aku dan famili berkesempatan bercuti ke ho chi minh city baru-baru ini. banyak tempat2 menarik telah kami kunjungi. selain ke tempat2 itu kunjungan ke hcm. Asam masin garam kicap manis: tips bercuti ke bandung, Since macam ramai yang cari tips bercuti ke bandung, so elokla aku share kat sini sahaja senang. sekali harung kan hehe. at least sebagai rujukan aku juga. Admya: tips bercuti ke bandung, Assalammualaikum lama dah rancang percutian ni, dari tahun lepas lagi.akhirnya sampai juga ke bandung. salah satu destinasi percutian terkenal di.

Referensi:
  • meyahoney.blogspot.com
  • mymiee.blogspot.com
  • meyahoney.blogspot.com

Google-Oxford Kembangkan Kecerdasan Buatan  

Posted by on October 25, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Google mengembangkan riset artificial intelligence atau kecerdasan buatan dengan menggandeng enam akademikus bidang sains komputer dan teknik mesin dari Oxford University. “Google akan memberikan kontribusi yang nyata demi memastikan riset dan pengembangan kecerdasan buatan yang mampu meniru kecerdasan manusia,” tulis Google sebagaimana dikutip dari Reuters, Jumat, 24 Oktober 2014. Google juga membuat [...]

Continue Reading

AMI Award 2015, Apresiasi untuk Para Insan Musik  

Posted by on October 25, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Anugerah Musik Indonesia atau AMI Awards akan terus memberikan apresiasinya kepada karya musik musikus terbaik negeri ini. Hal tersebut diungkapkan dalam AMI Gathering for Record Labels, Members & Press di The Kasablanka Restaurant, Kota Kasablanka, Jakarta, Kamis, 23 Oktober 2014. Pertemuan ini dihelat sebagai bentuk apresiasi kepada semua pihak yang terus memberikan [...]

Continue Reading

You might also likeclose