'Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh'

jalan-jalan: Restoran Halal Di Ho Chi Minh City

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 18 Sep 2014 12:42:00 GMT

Bagi mereka yang pertama kali ke Ho Chi Minh City, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. Ini di sebabkan Vietnam mempunyai penduduk muslim kurang ...

Read More »

My Life....Alhamdulillah! !: Bercuti di Vietnam

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 18 Sep 2014 03:16:00 GMT

berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt beli..sy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb ni..excited xsbr menunggu. Reply Delete

Read More »

~My CoLorFuL oF LiFe~: Tips Bercuti atau Melancong ke ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 19 Sep 2014 12:41:00 GMT

untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudah..melainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman ...

Read More »

Yunus Badawi: Ho Chi Minh City - Syurga Membeli Belah

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 19 Sep 2014 11:22:00 GMT

Aku dan famili berkesempatan bercuti ke Ho Chi Minh City baru-baru ini. Banyak tempat2 menarik telah kami kunjungi. Selain ke tempat2 itu kunjungan ke HCM ...

Read More »

Sweetmama: Selamat Sampai Ho Chi Minh City, Vietnam!

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 19 Sep 2014 03:01:00 GMT

Alhamdullillah di ketika ini My Son Khair Zaquan selamat sudah sampai Ho Chi Minh City, Vietnam berholiday bersama Atok, Nenek dan Acik² dia..Wah srnoknya ...

Read More »


Citer Terbaru Bercuti Ke Ho Chi Minh

Jalan-jalan: restoran halal di ho chi minh city, Bagi mereka yang pertama kali ke ho chi minh city, mungkin agak sukar untuk mencari makanan halal. ini di sebabkan vietnam mempunyai penduduk muslim kurang. My life.alhamdulillah! !: bercuti di vietnam, Berapa harga ao dai yg kwn2 u beli? kain je apa ek? teringin sgt belisy nk ke vietnam dgn kwn2 19 hb niexcited xsbr menunggu. reply delete. ~my colorful of life~: tips bercuti atau melancong ke, Untuk yang tak pernah pegi bandung disarankan amek tourguide untuk 4 hari kat sana,lebih mudahmelainkan awak dah pernah ke sana (sbb dah ada pengalaman.

Sweetmama: selamat sampai ho chi minh city, vietnam!, Alhamdullillah di ketika ini my son khair zaquan selamat sudah sampai ho chi minh city, vietnam berholiday bersama atok, nenek dan acik² diawah srnoknya. Yunus badawi: ho chi minh city - syurga membeli belah, Aku dan famili berkesempatan bercuti ke ho chi minh city baru-baru ini. banyak tempat2 menarik telah kami kunjungi. selain ke tempat2 itu kunjungan ke hcm. Admya: tips bercuti ke bandung, Assalammualaikum lama dah rancang percutian ni, dari tahun lepas lagi.akhirnya sampai juga ke bandung. salah satu destinasi percutian terkenal di.

Simple but perfect by cik 'puan' tqah: ho chi minh, Sampai di vietnam lebih kurang 940pm (waktu malaysia) kalau waktu tempatang br 840pm (vietnam lambat sejam dari malaysia same as bandung) masih sempat. Mamaluv: ingin bercuti melancong ke bandung? ini tips nya, Ingin tahu tips bercuti ke bandung? tahukah kita perancangan bercuti yang baik akan jimatkan kos. bandung sememangnya terkenal kota paris di jawa (paris. Pakej melancong ke turki | kembara sufi travel & tours sdn, Jom melancong ke turki bersama kembara sufi travel & tours! harga yang kami nyatakan diatas ialah harga full package. termasuk segala makan minum, penginapan di hotel.

Referensi:
  • mymiee.blogspot.com
  • kasihrozita.blogspot.com
  • meyahoney.blogspot.com

Satpol PP cantik asal Banten ketakutan fotonya nyebar di medsos

Posted by on September 20, 2014

MERDEKA.COM. Setelah pengguna media sosial sempat dihebohkan dengan foto-foto polisi wanita cantik, seperti Briptu Eka, sekarang beredar foto anggota Satuan Polisi Pamong Praja (Satpol PP) cantik. Anggota Satpol PP yang berdinas di Provinsi Banten tersebut bernama Nurul Habibah. Dari penelusuran merdeka.com, Jumat (19/9), foto-foto selfie Nurul sudah banyak diunggah di media sosial (medsos). Selain dengan [...]

Continue Reading

Aston Villa vs Arsenal: Berusaha Jaga Momentum

Posted by on September 20, 2014

Aston Villa bakal menjamu Arsenal di Villa Park dalam lanjutan Liga Premier yang masuk pekan keempat, Sabtu (20/9/2014). Dalam laga ini, Villa akan berusaha menjaga momentum kemenangan di pekan sebelumnya. Pada laga pekan lalu, Villa sukses menekuk raksasa Inggris lainnya, Liverpool dengan skor 1-0 saat tandang ke Anfield. Gol semata wayang tersebut diciptkan oleh Gabriel [...]

Continue Reading

You might also likeclose