'Kisah Terbaru Erra Fazira 2013'

(Gambar) Terkini Erra Fazira Mengandung - Media Malaya ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 21 Apr 2014 03:15:00 GMT

Ala dah media nak tunjuk..biarla….ada dia kacau ke? Nak tengok tak nak tak payah…Dulu masa Erra tak tunjuk cakap dia cover perut..dah tunjuk…???Manusia memang ...

Read More »

Terbaru! Gambar Comel Anak Erra Fazira, Engku Aleesya ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 24 Feb 2014 00:54:00 GMT

Gambar terbaru Engku Aleesya, anak Erra Fazira dan Engku Emran yang makin aktif dan ceria. Gambar ini dimuatkan naik ke laman sosial Erra dan Emran sebagai tanda ...

Read More »

Erra Fazira Sah Bercerai | ROTIKAYA

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 21 Apr 2014 16:30:00 GMT

Pelakon popular, Erra Fazira sah bercerai talak satu dengan suaminya, Engku Emran Engku Zainal Abidin di Mahkamah Tinggi Syariah, di sini, sebentar tadi.

Read More »

Profile & Kronologi Cinta Rumahtangga Erra Fazira

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 21 Apr 2014 01:35:00 GMT

Erra Fazira atau nama sebenarnya Fazira Wan Chek, dilahirkan pada 9 Februari 1974 dan berasal dari Sungai Choh, Rawang, Selangor. Memulakan kerjayanya dalam bidang ...

Read More »

Gossip Erra Fazira & Hans Isaac Sensasi Gambar Kenangan ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 21 Apr 2014 07:04:00 GMT

Skandal Erra Fazira dan cinta Hans Isaac masih lagi menjadi isu hangat. Di blog ini tidak ketinggalan terkena tempias. Saya menerima banyak pandangan dan pendapat ...

Read More »


Kisah Terbaru Erra Fazira 2013

(gambar) terkini erra fazira mengandung - media malaya, Ala dah media nak tunjukbiarla….ada dia kacau ke? nak tengok tak nak tak payah…dulu masa erra tak tunjuk cakap dia cover perutdah tunjuk…???manusia memang. Terbaru! gambar comel anak erra fazira, engku aleesya, Gambar terbaru engku aleesya, anak erra fazira dan engku emran yang makin aktif dan ceria. gambar ini dimuatkan naik ke laman sosial erra dan emran sebagai tanda. Erra fazira sah bercerai | rotikaya, Pelakon popular, erra fazira sah bercerai talak satu dengan suaminya, engku emran engku zainal abidin di mahkamah tinggi syariah, di sini, sebentar tadi..

Profile & kronologi cinta rumahtangga erra fazira, Erra fazira atau nama sebenarnya fazira wan chek, dilahirkan pada 9 februari 1974 dan berasal dari sungai choh, rawang, selangor. memulakan kerjayanya dalam bidang. Gossip erra fazira & hans isaac sensasi gambar kenangan, Skandal erra fazira dan cinta hans isaac masih lagi menjadi isu hangat. di blog ini tidak ketinggalan terkena tempias. saya menerima banyak pandangan dan pendapat. Gambar erra fazira bogel | myinfo4umyinfo4u, Myinfo4u website ini hanya menampilkan berita terkini,isu semasa,sukan,pendidikan,hiburan,gosip artis,info kesihatan,download lagu,movie terbaru dan banyak lagi.

Tengku adnan tengku mansor nafi ada hubungan dengan erra, Belum usai orang bercakap tentang kisah perpisahan erra fazira dan engku emran, timbul pula khabar angin mengatakan yang pengacara primadona itu mempunyai hubungan. Ku nan nafi ada hubungan dengan erra fazira |, Pelik betul khabar angin yang bertebaran memandangkan penceraian erra fazira belum pun sampai sebulan. dan tambah pelik apabila nama yang dikaitkan dengan. Erra fazira tunggu masa untuk jawab isu rumahtangganya, Gosip hubungan suami isteri erra fazira dan engku emran yang berantakan ini telah berlarutan hampir setahun. kedua-dua pasangan bertindak playsafe dengan.

Referensi:
  • mediamalaya.com
  • scaniaz.blogspot.com
  • www.rotikaya.com

Penyodomi korban kedua TK JIS diduga guru WNA berambut pirang

Posted by on April 24, 2014

MERDEKA.COM. Ketua Komisi Perlindungan Anak Indonesia (KPAI), Asrorun Ni’am Sholeh menduga penyodomi siswa korban kedua TK JIS adalah WNA berambut pirang. Asrorun menduga pelaku sodomi tak hanya cleaning service, tetapi tenaga pendidik JIS. “Ada satu korban lagi yang melaporkan penganiayaan yang dilakukan tenaga pendidik JIS. Dari cerita korban menyebutkan rambut pirang perlu di dalami dan [...]

Continue Reading

Inilah 16 produsen smartphone Asia baru yang ingin menghancurkan Samsung dan Apple

Posted by on April 24, 2014

Samsung adalah produsen smartphone terbaik di Asia dan dunia. Tapi ada banyak pesaing lainnya yang mencoba untuk menggeser kekuasaan Samsung dan Apple. Persaingan tersebut sangat kuat terutama di Asia, dimana sejumlah produsen handphone baru berjuang di pasar lokal masing-masing, berharap dapat menarik pelanggan dengan perangkat yang bagus, tapi dengan harga yang terjangkau. Mari kita lihat [...]

Continue Reading

You might also likeclose