'Krisis Lahad Datu'

Krisis pencerobohan Lahad Datu 2013 - Wikipedia Bahasa ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 22 Oct 2014 14:25:00 GMT

Krisis pencerobohan Lahad Datu 2013 mengaitkan kepada insiden diplomatik yang berlaku di antara Malaysia dan Filipina sejurus selepas 235 orang Filipina yang ...

Read More »

Status Terkini Pencerobohan Kumpulan Bersenjata di Lahad ...

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 21 Oct 2014 19:05:00 GMT

Baca artikel kami mengenai Kenyataan Media Insiden Pencerobohan Oleh Kumpulan Bersenjata Di SABAH | PDRM. Artikel mengenai Lahad Datu diserang lanun satu ketika dahulu.

Read More »

Mimpi Senja: TERKINI LAHAD DATU - MNLF beri amaran - akan ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 08:17:00 GMT

TERKINI LAHAD DATU - MNLF beri amaran - akan hantar anggota andai pertempuran tercetus

Read More »

Lahad Datu: KIsah Seram Penduduk Kampung Angkat Mayat ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 09:29:00 GMT

Memandangkan ia terbiar agak lama, mayat-mayat ketiga-tiga pengganas itu mula membusuk hingga meresahkan penduduk di kampung berkenaan.

Read More »

Lahad Datu: Lagi Askar Terkorban Di Askar Terkorban ...

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 08:46:00 GMT

Lahad Datu: Lagi Askar Terkorban Di Sungai Nyamuk 2.55 ptg - ATM melaporkan tembak-menembak berlaku antara anggota keselamatan dengan pengganas di Sungai Nyamuk pagi.

Read More »


Krisis Lahad Datu

Krisis pencerobohan lahad datu 2013 - wikipedia bahasa, Krisis pencerobohan lahad datu 2013 mengaitkan kepada insiden diplomatik yang berlaku di antara malaysia dan filipina sejurus selepas 235 orang filipina yang. Status terkini pencerobohan kumpulan bersenjata di lahad, Baca artikel kami mengenai kenyataan media insiden pencerobohan oleh kumpulan bersenjata di sabah | pdrm. artikel mengenai lahad datu diserang lanun satu ketika dahulu.. Mimpi senja: terkini lahad datu - mnlf beri amaran - akan, Terkini lahad datu - mnlf beri amaran - akan hantar anggota andai pertempuran tercetus.

Lahad datu: kisah seram penduduk kampung angkat mayat, Memandangkan ia terbiar agak lama, mayat-mayat ketiga-tiga pengganas itu mula membusuk hingga meresahkan penduduk di kampung berkenaan.. Lahad datu: lagi askar terkorban di askar terkorban, Lahad datu: lagi askar terkorban di sungai nyamuk 2.55 ptg - atm melaporkan tembak-menembak berlaku antara anggota keselamatan dengan pengganas di sungai nyamuk pagi.. Melayu blues: terbaru lahad datu: foto sniper pengganas, Dan kecerderaan tidak dapat dielakkan kerana pasukan sniper boleh dikelaskan dalam antara yang boleh membidik dan menembak dengan tepat! bayangkan 1 peluru.

Melayu blues: lahad datu terkini:ops daulat 52 pengganas, Lahad datu: ketua polis negara, tan sri ismail omar mengesahkan jumlah pengganas sulu yang terbunuh dalam op daulat sehingga kini ialah seramai 52 orang.. Macam macam ada: lahad datu !!! 15 lagi kereta kebal, Selamat datang ke blog macam macam ada di sini macma-macam ada ~ nak ilmunak info ~nak buat duit kita akan kongsi kan di sini !. Info 4 the truth: foto : penceroboh lahad datu dibelasah, Foto : penceroboh lahad datu dibelasah sampai mampos !!! yang lain pun jangan bagi lepas !!!.

Referensi:
  • ms.wikipedia.org
  • sabahluv.com
  • mimpi-senja.blogspot.com

Heboh! ‘Aksi’ Mobil Patwal Polisi Ini Bikin Gempar!

Posted by on October 24, 2014

Otosia.com – Beberapa hari belakangan ini jagat dumay alias dunia maya Indonesia dibuat gempar oleh sebuah video yang diunggah situs Youtube  bulan April lalu dengan judul ‘Atraksi polisi Patwal Asal Cianjur (Bang Dika)’. Video berdurasi 1:49 detik tersebut menunjukkan kendaraan yang nampak seperti mobil polisi (patwal) dengan nomor 274-03 tertera di kaca belakang tengah mengawal [...]

Continue Reading

Ujian CPNS, Anak Jokowi Dapat Nilai 300  

Posted by on October 24, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Putri Presiden Joko Widodo, Kahiyang Ayu, 23 tahun, mengikuti ujian penerimaan calon pegawai negeri sipil di gedung Badan Koordinasi Wilayah Surakarta. Sarjana Fakultas Pertanian Universitas Sebelas Maret Surakarta ini mendaftar untuk formasi pemeriksa pertama di Dinas Sosial, Tenaga Kerja, dan Transmigrasi Surakarta. Ujian untuk formasi ini digelar dalam lima sesi pada Kamis, [...]

Continue Reading

You might also likeclose