'Krisis Lahad Datu'

LAHAD DATU KRISIS: OPS DAULAT | MALAYSIA MILITARY POWER

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 22 Jul 2014 13:44:00 GMT

Nur Misuari must watch more CSI. by the way nice try MNLF. Posted 6th March 2013 by Hasrul GaGaK

Read More »

LAHAD DATU KRISIS: OPS DAULAT, DAY 7 | MALAYSIA MILITARY POWER

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 22 Jul 2014 16:14:00 GMT

Tanduo declared clean, 97 militants captured in Ops Daulat As of Monday the Police and Military have declared that kg Tanduo is free of the Sulu gunmen.

Read More »

Krisis pencerobohan Lahad Datu 2013 - Wikipedia Bahasa ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 23 Jul 2014 08:42:00 GMT

Krisis pencerobohan Lahad Datu 2013 mengaitkan kepada insiden diplomatik yang berlaku di antara Malaysia dan Filipina sejurus selepas 235 orang Filipina yang ...

Read More »

Komando Kodai Kopi (KKK): Krisis Di Lahad Datu....

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 22 Jul 2014 00:43:00 GMT

Sabah..Oh Sabah.....bilo dah dekat nak PRU ini Sabah pulak mempaparkan satu lagi krisis yang penuh kontravesi berkaitan dengan isu keselamatan negara.

Read More »

Lahad Datu - Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 23 Jul 2014 04:31:00 GMT

Lahad Datu , timur Sabah merupakan sebuah daerah yang mempunyai nilai sejarah tersendiri. Lahad Datu, semasa pemerintahan Chartered Company, merupakan tempat ...

Read More »


Krisis Lahad Datu

Lahad datu krisis: ops daulat | malaysia military power, Nur misuari must watch more csi. by the way nice try mnlf. posted 6th march 2013 by hasrul gagak. Lahad datu krisis: ops daulat, day 7 | malaysia military power, Tanduo declared clean, 97 militants captured in ops daulat as of monday the police and military have declared that kg tanduo is free of the sulu gunmen.. Krisis pencerobohan lahad datu 2013 - wikipedia bahasa, Krisis pencerobohan lahad datu 2013 mengaitkan kepada insiden diplomatik yang berlaku di antara malaysia dan filipina sejurus selepas 235 orang filipina yang.

Komando kodai kopi (kkk): krisis di lahad datu., Sabahoh sabahbilo dah dekat nak pru ini sabah pulak mempaparkan satu lagi krisis yang penuh kontravesi berkaitan dengan isu keselamatan negara.. Lahad datu - wikipedia bahasa melayu, ensiklopedia bebas, Lahad datu , timur sabah merupakan sebuah daerah yang mempunyai nilai sejarah tersendiri. lahad datu, semasa pemerintahan chartered company, merupakan tempat. Malaysians must know the truth: krisis lahad datu : siapa, Laporan di atas begitu jelas keluarga kiram sedang bermain di hadapan. sedangkan siapa di belakangnya itu masih menjadi tandatanya. kalau pun sudah ramai.

Macam macam ada: terkini : lahad datu, Selamat datang ke blog macam macam ada di sini macma-macam ada ~ nak ilmunak info ~nak buat duit kita akan kongsi kan di sini !. Lahad datu: gambar ketibaan kereta kebal, perisai berantai, Lahad datu: gambar ketibaan kereta kebal, perisai berantai adnan bagi membantu ops daulat. Hambaliabdullah_03: update #lahad datu @ 100313, Lebih 70 individu termasuk wanita, sebahagiannya dipercayai rakyat tempatan ditahan kerana disyaki ada kaitan dengan pencerobohan penggan as di lahad datu.

Referensi:
  • malaysiamilitarypower.blogspot.com
  • malaysiamilitarypower.blogspot.com
  • ms.wikipedia.org

Kesal, Ahok tutup balai uji KIR di Angke dan pulangkan pekerja

Posted by on July 24, 2014

MERDEKA.COM. Kinerja Balai Pengujian Kendaraan Bermotor (Balai uji KIR) Kedaung Kali Angke Jakarta Barat membuat Wakil Gubernur DKI Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama, kesal. Dia tak menyangka di sana banyak terjadi pungutan dan ketidakberesan dalam pengujian kendaraan. Tanpa pikir panjang, Ahok langsung menutup Balai Uji KIR tersebut. Dia meminta semua operasional balai uji KIR dihentikan mulai [...]

Continue Reading

Marshanda Siap Terima Risiko Lepas Jilbab  

Posted by on July 24, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Mashanda mengaku telah memutuskan untuk menanggalkan hijabnya. Pengakuan itu dia sampaikan melalui kuasa hukum Marshanda, Afdal Zikri. Menurut Afdal, Marshanda lepas hijab sejak video yang berjudul “The Unspoken – Episode #2 – Letter to God by Marshanda,” tersebar di dunia maya sejak Senin, 21 Juli 2014. (Baca: Marshanda Lepas Jilbab, Ini Kata [...]

Continue Reading

You might also likeclose