'Medan Tempur Sebarkan !! Puteri Sultan Sulu Fitnah Kerajaan Malaysia'

MEDAN TEMPUR

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 10 Feb 2014 21:28:00 GMT

Pagi tadi aku dah keluarkan artikel cubaan fitnah dari pihak pas Kedah yang menuduh program Mahabattur Kedah berselawat yang dianjurkan oleh Yayasan Islam Kedah ...

Read More »

MEDAN TEMPUR: KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU !! ADUHHH ...

Posted by Berita Terpopuler on Sat, 29 Mar 2014 11:35:00 GMT

HIASAN Seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam.Malangnya,kasut untuk perkahwinannya telah hilang. Nasib baik adik...

Read More »

MELAYU BLUES: LAHAD DATU 18 SG: PENGGANAS SULU BUNUH POLIS ...

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 06 Mar 2014 00:07:00 GMT

LAHAD DATU 18 SG: PENGGANAS SULU BUNUH POLIS DENGAN KEJAM(dikemaskini dgn video Nurul Izzah Perlekeh Polis)

Read More »

MELAYU BLUES: Lahad Datu Terkini: Gambar Sniper Sulu ...

Posted by Berita Terpopuler on Sun, 05 Jan 2014 21:42:00 GMT

Lahad Datu Terkini: Gambar Sniper Sulu Wanita Yang 'Kebal' Tersebar!!

Read More »

MH370... DUA BERITA YANG MENYUSAHKAN HATI TETAPI ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 10 Mar 2014 14:14:00 GMT

BERITA KEDUA A group that calls itself the Chinese Martyrs' Brigade has claimed responsibility for crashing Malaysia Airlines flight MH370, which has ...

Read More »


Medan Tempur Sebarkan !! Puteri Sultan Sulu Fitnah Kerajaan Malaysia

Medan tempur, Pagi tadi aku dah keluarkan artikel cubaan fitnah dari pihak pas kedah yang menuduh program mahabattur kedah berselawat yang dianjurkan oleh yayasan islam kedah. Medan tempur: kisah malam pertama pengantin baru !! aduhhh, Hiasan seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam.malangnya,kasut untuk perkahwinannya telah hilang. nasib baik adik. Melayu blues: lahad datu 18 sg: pengganas sulu bunuh polis, Lahad datu 18 sg: pengganas sulu bunuh polis dengan kejam(dikemaskini dgn video nurul izzah perlekeh polis).

Melayu blues: lahad datu terkini: gambar sniper sulu, Lahad datu terkini: gambar sniper sulu wanita yang 'kebal' tersebar!!. Mh370 dua berita yang menyusahkan hati tetapi, Berita kedua a group that calls itself the chinese martyrs' brigade has claimed responsibility for crashing malaysia airlines flight mh370, which has. Sibuti selamanya™, Sibuti selamanya -menghiris fitnah dan menghapus pertualang di sibuti maya.

Panas gambar seks nurul izzah sudah tersebar sape mau, Anonymous said seks, lucah, fitnah, dah jadi darah daging umno hasil dari rasuah yang mereka makanso apa nak heran keluar cerita macam ni alif. Musafirlalu: koleksi antara 7,000 kereta milik sultan brunei., Apabila sang musafir berkelana dari dungun lalu berhijrah ke satu tempat yang bernama. Siemens melayumaju: aznil nawawi bidas nizar jamaluddin, Aznil nawawi bidas nizar jamaluddin kerana tweet perkara tidak sepatutnya tentang pesawat mh370.

Referensi:
  • medantempurkedah.blogspot.com
  • medantempurkedah.blogspot.com
  • melayublues.blogspot.com

Maria Eva Hamil 4 Bulan, Siapa Suaminya?

Posted by on April 23, 2014

TRIBUNNEWS.COM, JAKARTA – Masih ingat dengan Maria Eva? perempuan yang populer lewat video asusilanya dengan politisi Yahya Zaini pada medio tahun 2006 lalu, kini Maria Eva sudah berbadan dua alias hamil. Usia kandungannya sudah berjalan empat bulan. Siapa pria yang menikahi dan menghamili penyanyi dangdut tersebut?kapan juga pernikahan berlangsung? Maria Eva saat ditemui di gedung [...]

Continue Reading

Arloji-arloji Mewah Moeldoko Versi Media Singapura

Posted by on April 23, 2014

TEMPO.CO, SIngapura – Panglima TNI Jenderal Moeldoko ternyata tak hanya punya satu jam mewah. Situs berita Singapura mothership.sg yang dimuat pada 22 April 2014 mengatakan Moeldoko terlihat mengenakan jam tangan mewah dengan merek berbeda pada beberapa kesempatan. (Baca: Media Singapura Olok-Olok Jam Tangan Moeldoko) Pada artikel berjudul »Indonesia’s General Moeldoko Has Got an Exquisite Taste [...]

Continue Reading

You might also likeclose