'Pbs Tingkatan 1semua Subjek Blog Cikgu Irwan'

PBS Tingkatan 1[Semua Subjek] | BLOG CIKGU IRWAN

Posted by Berita Terpopuler on Sun, 20 Apr 2014 01:58:00 GMT

ASSALAMUALAIKUM...salam sejahtera.... Entri Cikgu kali ini adalah untuk share evidens bagi PBS tingkatan 1 bagi semua matapelajaran/subjek..insyallah...

Read More »

BLOG CIKGU IRWAN

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 22 Apr 2014 16:43:00 GMT

HULURKAN SEDIKIT SUMBANGAN; Koleksi Nota [SEMUA SUBJEK] Nota Power Point [ABM] SENARAI SEMUA POST DARI CIKGU IRWAN

Read More »

Cikgu_Shaz: Soalan PBS Matematik Tingkatan 1

Posted by Berita Terpopuler on Sun, 13 Apr 2014 22:44:00 GMT

Ramai rakan minta emelkan contoh soalan pbs math. Disebabkan kesibukan yang amat sangat, jadi tak sempat nak emel. Untuk memudahkan cikgu, Shaz dah kongsi ...

Read More »

BLOG CIKGU SAINS: Koleksi powerpoint Biologi tingkatan 4 dan 5

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 15 Apr 2014 01:21:00 GMT

Sejak subjek Biologi ditukar kembali ke Bahasa Melayu, banyak koleksi powerpoint, nota ringkas, modul dan koleksi soalan yang dalam simpan...

Read More »

pbs sivik | CIKGU SIVIK DI SINI...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 21 Apr 2014 11:08:00 GMT

Posts about pbs sivik written by Cikgu Sivik

Read More »


Pbs Tingkatan 1semua Subjek Blog Cikgu Irwan

Pbs tingkatan 1[semua subjek] | blog cikgu irwan, Assalamualaikumsalam sejahtera. entri cikgu kali ini adalah untuk share evidens bagi pbs tingkatan 1 bagi semua matapelajaran/subjekinsyallah. Blog cikgu irwan, Hulurkan sedikit sumbangan; koleksi nota [semua subjek] nota power point [abm] senarai semua post dari cikgu irwan. Cikgu_shaz: soalan pbs matematik tingkatan 1, Ramai rakan minta emelkan contoh soalan pbs math. disebabkan kesibukan yang amat sangat, jadi tak sempat nak emel. untuk memudahkan cikgu, shaz dah kongsi.

Blog cikgu sains: koleksi powerpoint biologi tingkatan 4 dan 5, Sejak subjek biologi ditukar kembali ke bahasa melayu, banyak koleksi powerpoint, nota ringkas, modul dan koleksi soalan yang dalam simpan. Pbs sivik | cikgu sivik di sini, Posts about pbs sivik written by cikgu sivik. Bahan pbs tingkatan 3 | smk seri rasau, Assalamualaikum. berikut dikongsikan bahan pbs tingkatan 3. terima kasih kepada cikgu irwan dan smk jalan kebun sebagai penyedia asal bahan-bahan ini..

Laman pak guru asan, Assalamu'alaikum dan salam sejahteraselamat datang ke blog laman pak guru asanselamat hari guruguru penjana transformasi pendidikan negara. Ikuti luahan sebenar yang panjang lebar dari seorang guru, Ni evidens sains tingkatan 3 tahun 2014 diberi semasa penyebaran pbs tingkatan 3 oktober 2013 masa tahun 2012xde benda macam ni cikgu kena. Bicara guru - cg narzuki online «, Cg zakiah boleh minta pelajar datang ke sini, dan download daripada menu muat turun atau web perakaunan yang telah disediakan dibawah sebelah kiri..

Referensi:
  • www.sagadbl.com
  • www.sagadbl.com
  • cikgushasaz.blogspot.com

Penyodomi korban kedua TK JIS diduga guru WNA berambut pirang

Posted by on April 24, 2014

MERDEKA.COM. Ketua Komisi Perlindungan Anak Indonesia (KPAI), Asrorun Ni’am Sholeh menduga penyodomi siswa korban kedua TK JIS adalah WNA berambut pirang. Asrorun menduga pelaku sodomi tak hanya cleaning service, tetapi tenaga pendidik JIS. “Ada satu korban lagi yang melaporkan penganiayaan yang dilakukan tenaga pendidik JIS. Dari cerita korban menyebutkan rambut pirang perlu di dalami dan [...]

Continue Reading

Inilah 16 produsen smartphone Asia baru yang ingin menghancurkan Samsung dan Apple

Posted by on April 24, 2014

Samsung adalah produsen smartphone terbaik di Asia dan dunia. Tapi ada banyak pesaing lainnya yang mencoba untuk menggeser kekuasaan Samsung dan Apple. Persaingan tersebut sangat kuat terutama di Asia, dimana sejumlah produsen handphone baru berjuang di pasar lokal masing-masing, berharap dapat menarik pelanggan dengan perangkat yang bagus, tapi dengan harga yang terjangkau. Mari kita lihat [...]

Continue Reading

You might also likeclose