'Pertukaran Guru Facebook'

Semakan Keputusan e Tukar Guru (Pertukaran Guru)!

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 22:22:00 GMT

Semakan Keputusan e Tukar Guru (Pertukaran Guru) online. Puluhan Ribu Guru Gagal! Borang Pertukaran Guru Antara Negeri KPM & rayuan!

Read More »

Pertukaran Suka Sama Suka Guru ( Teachers' Transfer)

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 10:18:00 GMT

Sila maklumkan maklumat berkaitan Pertukaran yang diingini. Semoga anda berjaya mendapatkan pertukaran yang sesuai . Klik pada Comments untuk melihat pertukaran atau ...

Read More »

KEPUTUSAN PERTUKARAN GURU ANTARA NEGERI, DALAM NEGERI DAN ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 16:08:00 GMT

Masa bulan September 2011 yang lalu, admin ada isi egtukar (Sistem Pertukaran Guru Online) untuk pertukaran antara daerah (dalam negeri yang sama).

Read More »

.: PERTUKARAN GURU ANTARA NEGERI, DALAM NEGERI DAN DALAM ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 14:28:00 GMT

PERTUKARAN GURU ANTARA BAHAGIAN / NEGERI, DALAM NEGERI DAN DALAM DAERAH JANUARI 2012. Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Read More »

Opsyen Kekurangan Bagi Pertukaran Guru - Jun 2011

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 02:11:00 GMT

Melalui laman web eGtukar kali ini ada mengeluarkan senarai opsyen yang mengalami kekosongan mengikut negeri, mengikut sumber eGtukar, opsyen dan kekosongan mengikut ...

Read More »


Pertukaran Guru Facebook

Semakan keputusan e tukar guru (pertukaran guru)!, Semakan keputusan e tukar guru (pertukaran guru) online. puluhan ribu guru gagal! borang pertukaran guru antara negeri kpm & rayuan!. Pertukaran suka sama suka guru ( teachers' transfer), Sila maklumkan maklumat berkaitan pertukaran yang diingini. semoga anda berjaya mendapatkan pertukaran yang sesuai . klik pada comments untuk melihat pertukaran atau. Keputusan pertukaran guru antara negeri, dalam negeri dan, Masa bulan september 2011 yang lalu, admin ada isi egtukar (sistem pertukaran guru online) untuk pertukaran antara daerah (dalam negeri yang sama)..

.: pertukaran guru antara negeri, dalam negeri dan dalam, Pertukaran guru antara bahagian / negeri, dalam negeri dan dalam daerah januari 2012. dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. Opsyen kekurangan bagi pertukaran guru - jun 2011, Melalui laman web egtukar kali ini ada mengeluarkan senarai opsyen yang mengalami kekosongan mengikut negeri, mengikut sumber egtukar, opsyen dan kekosongan mengikut. Ceritera penempatan dan pertukaran guru. ~ unit, Ketua unit : 09-6213111 peng.guru : 09-6213109 peng.murid :09-6213110 data/abm : 09-6213327 fax : 09-6213061 email : unitrendahspsjpnt@gmail.com.

Guru data: sistem pertukaran kakitangan bukan guru secara, Permohonan pertukaran antara negeri kakitangan bukan guru kementerian pelajaran malaysia bagi bulan julai 2011 adalah secara online melalui sistem e-tukar.. Semakan keputusan pertukaran guru antara negeri | egtukar, Semakan status | keputusan guru terlatih antara negeri bagi guru-guru sekolah rendah dan menengah. berita baik untuk guru-guru. semakan keputusan. Sistem pengurusan latihan guru ( e-splg ) | teachers, What a headache, for teachers who are finding this sistem pegurusan latihan guru ( e-splg) correct website. it has been changing everyday to at least three web url.

Referensi:
  • www.beritasemasa.com.my
  • www.kssronline.com
  • cikgushamsudin.blogspot.com

Persiapan Jawara Indonesia Next App Jepret Story untuk Kompetisi Tingkat Regional

Posted by on October 2, 2014

Kompetisi Indonesia Next App (INA) telah menobatkan Jepret Story sebagai jawara di ajang tersebut. Ke depannya, DyCode selaku tim pengembang aplikasi Jepret Story telah memiliki serangkaian skema untuk perkembangan aplikasi mereka, termasuk mempersiapkan aplikasi ini untuk bisa bersaing dalam proses kompetisi tingkat regional November mendatang. Mengalahkan 147 aplikasi dari 90 pengembang se-Indonesia, Jepret Story berhak [...]

Continue Reading

Film Keempat Atiqah dan Rio Dewanto Main Bareng  

Posted by on October 2, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Pasangan Rio Dewanto dan Atiqah Hasiholan kembali dipersatukan dalam sebuah film berjudul Bulan di Atas Kuburan. Film karya Asrul Sani pada 1973 ini, memang akan dibuat kembali dengan melibatkan para aktris dan aktor terbaik Indonesia, seperti Rio Dewanto, Atiqah, Tio Pakusadewo, dan Donny Alamsyah. Film ini merupakan film keempat bagi Rio dan [...]

Continue Reading

You might also likeclose