'Kate Middleton Bakal Bersalin Anak Sulung 13 Julai'

Bukan Blog Kamu: Alhamdulillah.. kini saya mengandung anak ...

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 06:15:00 GMT

BERT said... yeke... saya doakan fiza plak dapat baby ye.. doa ibu mengandung mustajab.. saya pon di doakan oleh ibu mengandung jugak... mungkin doa tu pun ...

Read More »

Dedah Aurat Ketika Bersalin | Isu Fiqh Perubatan Kontemporari

Posted by Berita Terpopuler on Sat, 27 Sep 2014 22:04:00 GMT

Soalan: Apakah hukum mendedahkan aurat diri kepada orang lelaki, contohnya semasa ibu yang ingin melahirkan anak sudah tentunya akan mendedahkan aurat.

Read More »

Makanan ibu dalam pantang – Petua orang dulu-dulu ...

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 01 Oct 2014 08:59:00 GMT

Pemakanan ialah aspek yang amat penting dalam rawatan pantang bersalin. Ini kerana proses kehamilan telah mengganggu keseimbangan hormon ibu. Mereka ...

Read More »

Rumah Perlindungan Untuk Wanita - kembara Hadi

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 26 Sep 2014 05:37:00 GMT

Assalamualaikum..saya sedang mencari anak angkat yang baru lahir atau sedang menunggu kelahiran..Tidak kira jantina dan status bayi tersebut.Sekiranya sudi ...

Read More »

Aznil Haji Nawawi Bersama Anak dan Bekas Isteri! - Kepoh Giler

Posted by Berita Terpopuler on Sun, 28 Sep 2014 20:08:00 GMT

2014 (44) March (6) February (9) January (29) 2013 (523) December (1) November (13)

Read More »


Kate Middleton Bakal Bersalin Anak Sulung 13 Julai

Bukan blog kamu: alhamdulillah kini saya mengandung anak, Bert said yeke saya doakan fiza plak dapat baby ye doa ibu mengandung mustajab saya pon di doakan oleh ibu mengandung jugak mungkin doa tu pun. Dedah aurat ketika bersalin | isu fiqh perubatan kontemporari, Soalan: apakah hukum mendedahkan aurat diri kepada orang lelaki, contohnya semasa ibu yang ingin melahirkan anak sudah tentunya akan mendedahkan aurat.. Makanan ibu dalam pantang – petua orang dulu-dulu, Pemakanan ialah aspek yang amat penting dalam rawatan pantang bersalin. ini kerana proses kehamilan telah mengganggu keseimbangan hormon ibu. mereka.

Rumah perlindungan untuk wanita - kembara hadi, Assalamualaikumsaya sedang mencari anak angkat yang baru lahir atau sedang menunggu kelahirantidak kira jantina dan status bayi tersebut.sekiranya sudi. Aznil haji nawawi bersama anak dan bekas isteri! - kepoh giler, 2014 (44) march (6) february (9) january (29) 2013 (523) december (1) november (13). Suara hati: pengalaman pahit sambut anak pertama di, Saya dah 2 kali bersalin di hospital sultanah bahiyah,alor star. dan sedang menunggu kelahiran anak yang ketiga.saya tidak bercadang pun nak ke hospital.

Ingat mazuin hamzah?ini foto terbarunya,ikuti kisah, Anak sulung mazuinopslahir pada 1 september 1988,akak mmg ingat sbb satu tarikh ngan anak sulung akak lahir. Bayt al-iman: kesan anak tidak 'divaksin', Kesinambungan dari entry sebelum ini. special request daripada pihak fcuhomeschooling tentang isu bahaya vaksin dan imunisasi atas rasa tanggungjawab untuk. Kepoh giler, Pelawak popular, jep sepahtu menyangkal gosip yang mendakwa kononnya dia sudah mengikat tali pertunangan..

Referensi:
  • viniyamey.blogspot.com
  • fiqhmedic.wordpress.com
  • intim.wordpress.com

Puan: Suara Anggota Kami Tidak Dihargai Dalam Persidangan

Posted by on October 2, 2014

Laporan Wartawan Tribunnews.com, M Zulfikar TRIBUNNEWS.COM, JAKARTA – Ketua DPP PDI Perjuangan, Puan Maharani menduga ada intervensi yang terjadi pada saat rapat Paripurna penetapan pimpinan DPR. Menurutnya, hal itu terlihat pada saat semua microphone di ruang rapat tidak bisa dihidupkan. “Sehingga kami merasa suara dari anggota kami tidak dihargai dalam setiap persidangan. Sepertinya apa yang [...]

Continue Reading

Perkenalkan Padmini, Waria Pembaca Berita Pertama di TV India

Posted by on October 2, 2014

Lewati untuk mencari. Sumber: – http://id.berita.yahoo.com/

Continue Reading

You might also likeclose