'Naqhuhines'

naqhuhines - Seharum Doa Bonda

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 14:08:00 GMT

Yang aku hajatkan dah jumpa, tapi aku masih berpusing-pusing lagi di dalam kedai jamu yang besar ni. Banyak betul barangan produk bumiputera yang ada.

Read More »

Seharum Doa Bonda: Daun Bambu

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 14:58:00 GMT

Ini ialah petua apabila anak-anak menghidap demam campak atau chicken pox. Hidayat telah dijangkiti demam campak dan dibawa ke klinik swasta berdekatan.

Read More »

Pusat Rawatan Ruhaniah: Melawat Alam Kubur

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 29 Sep 2014 15:49:00 GMT

Di ceritakan kepada ku pengalaman dari salah sorang member RUHANIAH.. Suatu Hari ,sebenarnya ahli2 Ruhaniah apabila diijazahkan saja ilmu-ilmu perubatan

Read More »

Pujangga Seni: ISU DAN CABARAN SEBAGAI GURU PENDIDIKAN KHAS

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 04:42:00 GMT

Setelah buku 'KEPIMPINAN DAN PENGURUSAN PENDIDIKAN KHAS'(KDPPK) mula tersebar kepada golongan pengkaji, pengamal dan pelaksana yang terbabit dengan anak ...

Read More »

‘Sayalah guru itu!’ - MENJAWAB KERISAUAN GURU DI ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 29 Sep 2014 21:40:00 GMT

Apabila kalimat ‘sayalah guru itu’ mula menjadi mainan di bibir para pendidik itu beerti benarlah kenyataan Syed Qutb

Read More »


Naqhuhines

Naqhuhines - seharum doa bonda, Yang aku hajatkan dah jumpa, tapi aku masih berpusing-pusing lagi di dalam kedai jamu yang besar ni. banyak betul barangan produk bumiputera yang ada.. Seharum doa bonda: daun bambu, Ini ialah petua apabila anak-anak menghidap demam campak atau chicken pox. hidayat telah dijangkiti demam campak dan dibawa ke klinik swasta berdekatan.. Pusat rawatan ruhaniah: melawat alam kubur, Di ceritakan kepada ku pengalaman dari salah sorang member ruhaniah suatu hari ,sebenarnya ahli2 ruhaniah apabila diijazahkan saja ilmu-ilmu perubatan.

Pujangga seni: isu dan cabaran sebagai guru pendidikan khas, Setelah buku 'kepimpinan dan pengurusan pendidikan khas'(kdppk) mula tersebar kepada golongan pengkaji, pengamal dan pelaksana yang terbabit dengan anak. ‘sayalah guru itu!’ - menjawab kerisauan guru di, Apabila kalimat ‘sayalah guru itu’ mula menjadi mainan di bibir para pendidik itu beerti benarlah kenyataan syed qutb. Harap aku menjadi pilihannya, Alhmdullilah selamat sudah menjadi isteri orang pada 1 june 2012 name blog pon dah d tukar dah jumpa dah spe pengganti tettttt tu.hehe.

Referensi:
  • naqhuhines.blogspot.com
  • naqhuhines.blogspot.com
  • bentengjiwa.blogspot.com

Notaris Tri Indarwati perlakukan staf seperti suami simpanan

Posted by on October 1, 2014

MERDEKA.COM. Setelah tertangkap, satu persatu kebiasaan buruk notaris dan PPAT Tri Indarwati yang sempat menjadi buronan polisi lantaran kasus penipuan yang dilakukannya terhadap ratusan nasabah, dibeberkan oleh sejumlah korban dan mantan stafnya yang diduga juga simpanannya. Selain memiliki sejumlah pria simpanan dan bergaya hidup mewah, Tri Indarwati ternyata juga gemar bersikap semena-mena terhadap karyawannya selama [...]

Continue Reading

FYI: Twibbon #KamiMalu yang singgung SBY beredar di media sosial

Posted by on October 1, 2014

Sumber gambar: Pengguna Flickr World Economic Forum Tampaknya badai kekecewaan terhadap presiden Susilo Bambang Yudhoyono terkait RUU Pilkada tak henti-hentinya surut. Setelah sebelumnya muncul hashtag #ShameOnYouSBY dan #ShamedByYou yang menjadi trending topic dunia di Twitter, kini kekecewaan tersebut disalurkan dalam bentuk Twibbon (ikon kecil yang biasanya dipasang di foto profil Twitter dan Facebook). Baca juga: [...]

Continue Reading

You might also likeclose