'Anwar Ucap Takziah Kepada Keluarga Anggota Keselamatan Terkorban'

Pakatan Rakyat

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 03:52:00 GMT

Walaupun Pengkalan Kubor sebelum ini ditandingi oleh calon PKR, tetapi kerana PAS berhajat sangat tempat itu, maka PKR dengan rasa berat menyerahkannya kepada PAS.

Read More »

BELIA BANGKIT!!!: HINA ANGGOTA KESELAMATAN : LAGI DUA ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 29 Sep 2014 21:40:00 GMT

Selepas itu perihal seorang guru yang sesuka hati memaki anggota keselamatan yang berjuang sebagai "DOGGIE". Pun Telah Diambil Tindakan Oleh Jabatan Pelajaran.

Read More »

04/02/12 | Edisi Politik - blogspot.com

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 02:55:00 GMT

The solution was as simple as it was elegant. Just deploy more of the existing police capability into the hotspots instead of uniformly everywhere.

Read More »

Berita Terkini Pencerobohan Di Lahad Datu Sabah ...

Posted by Berita Terpopuler on Mon, 29 Sep 2014 03:18:00 GMT

Berita terkini pencerobohan tentera Filipina Di Lahad Datu Sabah. Tidak dinafikan lagi bahawa kedatangan kumpulan itu telah membuat penduduk cemas dan segala

Read More »

WZWH: August 2011 - blogspot.com

Posted by Berita Terpopuler on Tue, 30 Sep 2014 01:01:00 GMT

DS Najib ada program ekonominya tersendiri; ekonomi berpendapatan tinggi melalui EPP dan ETP. Namun segelintir rakyat juga tidak puas hati.

Read More »


Anwar Ucap Takziah Kepada Keluarga Anggota Keselamatan Terkorban

Pakatan rakyat, Walaupun pengkalan kubor sebelum ini ditandingi oleh calon pkr, tetapi kerana pas berhajat sangat tempat itu, maka pkr dengan rasa berat menyerahkannya kepada pas.. Belia bangkit!!!: hina anggota keselamatan : lagi dua, Selepas itu perihal seorang guru yang sesuka hati memaki anggota keselamatan yang berjuang sebagai "doggie". pun telah diambil tindakan oleh jabatan pelajaran.. 04/02/12 | edisi politik - blogspot.com, The solution was as simple as it was elegant. just deploy more of the existing police capability into the hotspots instead of uniformly everywhere..

Berita terkini pencerobohan di lahad datu sabah, Berita terkini pencerobohan tentera filipina di lahad datu sabah. tidak dinafikan lagi bahawa kedatangan kumpulan itu telah membuat penduduk cemas dan segala. Wzwh: august 2011 - blogspot.com, Ds najib ada program ekonominya tersendiri; ekonomi berpendapatan tinggi melalui epp dan etp. namun segelintir rakyat juga tidak puas hati.. Budak sri kinta: nurul izzah tahu suaminya di liwat anwar ???, Dan ternyata perumpamaan itu amat tepat dan sesuai sekiranya dibuat perbandingan antara sifat anwar dengan anak kesayangannya itu. ini kerana acapkali dua.

Sejarah penubuhan pasukan polis (1807 - 1957) | daeng, Perjuangan dan pengorbanan serta khidmat bakti anggota pasukan polis dalam mempertahankan negara dari ancaman pemberontakan bersenjata pengganas komunis. Jiwa paradox: komunis di tanah melayu, Rancangan briggs dilancarkan oleh sir henry gurney di persekutuan tanah melayu pada pertengahan tahun 1950. pengarah operasi yang bertanggungjawab ialah leftenan sir. Azli shukri today: mahathir belum mati! tulisan terbaik, Shamshul anuar said saudara azli, bersyukur kita semua kerana tun walaupun sudah bersara masih aktif memberi nasihat kepada kita semua termasuk pada.

Referensi:
  • blog2-pakatan.blogspot.com
  • beliabangkit.blogspot.com
  • edisi-politik.blogspot.com

Ini saran Yusril untuk SBY & Jokowi agar UU Pilkada gak berlaku

Posted by on September 30, 2014

MERDEKA.COM. Pakar hukum tata negara Yusril Ihza Mahendra bertemu dengan Presiden Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) di Jepang. Yusril diminta pendapat oleh SBY terkait RUU Pemerintahan Daerah, khususnya soal pemilihan kepala daerah. “Saran saya SBY tidak usah tandatangani dan undangkan RUU tersebut sampai jabatannya habis,” kata Yusril dalam akun Twitternya, Senin (29/9). Dengan skenario demikian, maka [...]

Continue Reading

Pewushu Malaysia Terjerat Doping, Indonesia Dapat Emas Keempat

Posted by on September 30, 2014

Atlet wushu Indonesia, Juwita Niza Wasni mendapatkan “berkah” dari dihukumnya atlet wushu Malaysia, Tai Cheau Xuen yang terjerat kasus doping. Juwita naik posisi jadi juara karena emas yang didapatkan Tai di nomor nanquan dan nandao dicabut. Juwita berada di urutan kedua pada nomor ini yang merupakan medali pertama bagi Indonesia 20 September lalu. Sementara atlet [...]

Continue Reading

You might also likeclose