'Macammacam Ada'

Macam Macam Ada

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 21:03:00 GMT

Gym aku. Bila dah sampai sini, mmg keluar hormon dopamine, serotonin..rasa terus nak exercise & happy. So kepada yang selalu rasa murung, takde semangat, anda ...

Read More »

Macam Macam Ada

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 23:13:00 GMT

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada... Di Sini macma-macam Ada.. ~ Nak Ilmu..Nak info... ~Nak buat Duit..... kita Akan kongsi kan Di Sini !

Read More »

Ygmenarik | Macam Macam Ada

Posted by Berita Terpopuler on Thu, 23 Oct 2014 09:23:00 GMT

Puas mak & abah melilau sekitar KL, tapi tak jumpa kek macam tu. Tak ada yg sanggup buat kek macam yg abang minta. Mak kecewa! Selama ini, mak tunaikan apa saja ...

Read More »

DANIAL IRFAN - blogspot.com

Posted by Berita Terpopuler on Wed, 22 Oct 2014 16:55:00 GMT

Tukaran Wang Asing pada waktu semasa ialah Unit Daripada ...

Read More »

macam macam ada

Posted by Berita Terpopuler on Fri, 24 Oct 2014 01:15:00 GMT

Setelah menempuh pelbagai kontroversi, akhirnya Farawahida dan pasangannya Syukur telah selamat diijabkabulkan pada 16 Disember lalu. manakala majlis resepsi telah ...

Read More »


Macammacam Ada

Macam macam ada, Gym aku. bila dah sampai sini, mmg keluar hormon dopamine, serotoninrasa terus nak exercise & happy. so kepada yang selalu rasa murung, takde semangat, anda. Macam macam ada, Selamat datang ke blog macam macam ada di sini macma-macam ada ~ nak ilmunak info ~nak buat duit kita akan kongsi kan di sini !. Ygmenarik | macam macam ada, Puas mak & abah melilau sekitar kl, tapi tak jumpa kek macam tu. tak ada yg sanggup buat kek macam yg abang minta. mak kecewa! selama ini, mak tunaikan apa saja.

Danial irfan - blogspot.com, Tukaran wang asing pada waktu semasa ialah unit daripada. Macam macam ada, Setelah menempuh pelbagai kontroversi, akhirnya farawahida dan pasangannya syukur telah selamat diijabkabulkan pada 16 disember lalu. manakala majlis resepsi telah. Macam-macam ada, Madu pulut asli, hari bertuah, ubat untuk orang dapat zuriat, ayat al-quran sebagai penawar, menyimpan dengan betul, tip menyimpan, mudah dapat zuriat, bagaimana cara.

Lizazli enterprise, Anda pengguna smartphone? smartphone anda selalu kehabisan bateri?? nakkan power bank sebagai penyelamat smartphone anda sewaktu kehabisan bateri?. Rc:macam-macam ada, Dia yang terjatuh selepas ditarik pemain lawan sempat melakukan sepakan leret dan lemah dari penghujung padang. bola dilihat seperti menuju keluar, sehinggakan ia. Tips, petua, cara | macam-macam ada!, Posts about tips, petua, cara written by roshaizulnizam.

Referensi:
  • alwaqiahalmulk.blogspot.com
  • asalmasukduit.blogspot.com
  • www.ygmenarik.info

Kicauan Satire Kahiyang Ayu Jokowi Soal Tes CPNS Banjir Komentar

Posted by on October 25, 2014

Putri Presiden Joko Widodo (Jokowi), Kahiyang Ayu telah mengikuti tes tertulis Calon Pegawai Negeri Sipil (CPNS) dengan menggunakan sistem Computer Assisted Test (CAT) di Gedung Bakorwil II Surakarta pada Kamis, 23 Oktober 2014. Usai menjalani tes tersebut, Kahiyang Ayu berkicau menggunakan akun Twitternya, @Ayangkahiyang, dengan nada satire terkait tes CPNS. “Lulus ujian=kkn, nggak lulus ujian=bego,” [...]

Continue Reading

Google-Oxford Kembangkan Kecerdasan Buatan  

Posted by on October 25, 2014

TEMPO.CO, Jakarta – Google mengembangkan riset artificial intelligence atau kecerdasan buatan dengan menggandeng enam akademikus bidang sains komputer dan teknik mesin dari Oxford University. “Google akan memberikan kontribusi yang nyata demi memastikan riset dan pengembangan kecerdasan buatan yang mampu meniru kecerdasan manusia,” tulis Google sebagaimana dikutip dari Reuters, Jumat, 24 Oktober 2014. Google juga membuat [...]

Continue Reading

You might also likeclose